MEUBELMAKERIJ

Met kunstvaardige handen vervaardigt Theo Vermaten elk meubelstuk. Een exacte kopie, een nieuwe kast of een speciale bank: het is voor Theo Vermaten geen probleem. Hij ziet het zelfs als een uitdaging: "Meubels maken of restaureren is een vak, een ambacht. Door dat consequent toe te passen, leveren we kwaliteit en maatwerk."

Elke meubel dat binnenkomt krijgt een gedegen onderzoek. "We analyseren eerst in welk jaar het meubelstuk gemaakt is. Op basis daarvan beslissen we welke houtsoort en materialen we gaan gebruiken. Onze specialiteit is massief houtwerk. Vooral omdat dit vaak topkwaliteit is. Verder maken we alles met de hand: fineren, inlegwerk of beeldhouwwerk. We doen het met passie op een authentieke manier."

Naast maatwerk en kwaliteit speelt service een belangrijke rol. "Als een opdrachtgever een hoekbank bestelt, zorgen wij ervoor dat de bank ook exact in de hoek past. Desnoods maken we hem kleiner of groter. Ook als een klant extra wensen heeft, verzorgen wij dat. Dat hoort bij onze service en het is letterlijk maatwerk."
Sluiten

Kies een foto.


Stoel
Theo Vermaten
Oude Dinxperloseweg 65
7064 KW Silvolde
M 06 - 19827466


Algemene voorwaarden